Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ορίσατε στους Όρους και Προϋποθέσεις για Πωλήσεις και Παράδοση.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις εφαρμόζονται στους επισκέπτες (εφεξής “Πελάτες”) στον ιστότοπο του προϊόντος μας (εφεξής “Ιστότοπος”). Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις προτού αποκτήσετε πρόσβαση ή/και παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από τον Ιστότοπο. Θα δεσμευτείτε σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις σε περίπτωση που συμφωνήσετε ρητά σε αυτούς κατά την υποβολή κάποιας παραγγελίας για αγορά από τον Ιστότοπό μας.

Πρέπει να τυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον Ιστότοπο αυτό ή/και αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην αντίστοιχη σελίδα Επικοινωνίας.


І. Προσφορές και τιμές

Μπορείτε να βρείτε περιγραφή όλων των χαρακτηριστικών και στοιχείων για τις παραμέτρους των προϊόντων κάτω από την ενότητα “Προϊόντα” του ιστότοπου αυτού.


ІІ. Παραγγελίες

Μπορείτε να τοποθετήσετε παραγγελίες μόνο διαδικτυακά, και μόνο μέσω αυτού του Ιστοτόπου. Για να τοποθετήσετε την παραγγελία σας χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά κενά πεδία στη φόρμα για παραγγελίες, τα οποία είναι σημειωμένα με το σύμβολο (*). Τα είδη δεδομένων που συλλέγονται από αυτό τον Ιστότοπο είναι τα ακόλουθα: Όνομα και Επίθετο, Αριθμός Τηλεφώνου, Πλήρης Διεύθυνση (Πόλη, Ταχ. Κώδικας, Οδός και Διοικητική Περιοχή) και E-mail. Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχετε σε αυτό τον Ιστότοπο, από τις οποίες μπορεί να ταυτοποιηθείτε, αποθηκεύονται με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και τυγχάνουν επεξεργασίας με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, σε συμμόρφωση με την Πολιτική Εμπιστευτικότητάς μας και το Άρθρο 13/14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων). Ο Ιστότοπος αυτός λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης των πληροφοριών σας βάσει των προτύπων που εφαρμόζονται στη βιομηχανία.

Αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα επιβεβαίωσης στη διεύθυνση E-mail που προμηθεύσατε. Λήψη του E-mail επιβεβαίωσης σημαίνει πως η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή από το σύστημά μας και είναι έτοιμη για παράδοση. Παρακαλούμε απαντήστε σε εκείνο το E-mail σε περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή/και να κάνετε αλλαγές που αφορούν την παραγγελία ή/και την παράδοση. Παρόλα αυτά, ανεξαρτήτως του αν έχετε λάβει το E-mail επιβεβαίωσης, και ως μέρος του συστήματός μας ενάντια σε απάτες, διατηρούμε το δικαίωμα να σας καλέσουν οι αντιπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου αφού έχετε τοποθετήσει την παραγγελία σε περίπτωση που χρειάζονται οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή/και για να ζητήσουν την επιβεβαίωσή σας για την παραγγελία ή/και στοιχεία που αφορούν την παράδοση των προϊόντων.

Τοποθετώντας μια παραγγελία στον Ιστότοπό μας και δηλώνοντας ρητά τη συμμόρφωσή σας με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, εγγυάστε πως είστε  νομικά ικανοί να συνάψετε δεσμευτικές συμβάσεις. Οι πελάτες πρέπει να παρέχουν ένα έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό, E-mail και διεύθυνση και να πληρώσουν την αξία των προϊόντων που παρήγγειλαν κατά την επίσκεψη της εταιρείας μεταφοράς ώστε να μπορούν να τα αποδεχθούν. Οι πελάτες οφείλουν να μην διενεργούν αναληθείς παραγγελίας, να μην κάνουν αναληθείς αξιολογήσεις για προϊόντα και να μην παρέχουν άλλες λανθασμένες πληροφορίες.


III. Παράδοση

3.1. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε 1 με 5 εργάσιμες μέρες, αναλόγως της τοποθεσίας. Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες παράδοσης του μεταφορέα “Γενική Ταχυδρομική” για να αποστείλουμε κάθε παραγγελία.
3.2. Η παράδοση γίνεται με έξοδα του πελάτη και υπολογίζεται κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Θα μπορείτε να δείτε την τελική χρέωση παράδοσης προτού οριστικοποιήσετε και επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.
3.3. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει την παραγγελία του αφού την λάβει και επιθεωρήσει, ο πελάτης εξακολουθεί να υποχρεούται να καλύψει το κόστος της αποστολής επιστροφής.
3.4. Το αντικείμενο που παραλάβατε είναι επιλέξιμο για δωρεάν επιστροφή μόνο αν κάτι είναι λάθος, κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, και μόνο μετά από περεταίρω επιθεώρηση από τον προμηθευτή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, καθώς και άρνηση παραλαβής χωρίς καλό λόγο, η χρέωση παράδοσης και προς τις δυο κατευθύνσεις χρεώνονται στον πελάτη.


ІV. Πληρωμή

4.1. Δεχόμαστε μόνο “Μετρητά κατά την Παράδοση”
4.2. Υποχρεούστε να πληρώσετε τον μεταφορέα το καθορισμένο ποσό της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου της τιμής των αγαθών καθώς και τον φόρο παράδοσης του μεταφορέα “Γενική Ταχυδρομική”). Δεν υπάρχουν άλλες πληρωμές. Όλα τα κόστη παράδοσης υποδεικνύονται κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπο.
4.3. Σχετικά με τη συλλογή δεδομένων, το Prosforamix δεν συλλέγει πληροφορίες σχετικά με πληρωμές πελατών.


V. Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή, ενώ οι γενικοί όροι με τους οποίους ο πελάτης συμφωνεί κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας παραμένουν σε ισχύ. Παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις για τυχόν αλλαγές.

Ο Ιστότοπος μπορεί να περιέχει τυπογραφικά λάθη, ή άλλα λάθη και ανακρίβειες, και μπορεί να μην είναι πλήρης, ούτε ενημερωμένος. Διατηρούμε λοιπόν το δικαίωμα να διορθώσουμε οποιαδήποτε λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε στοιχεία χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την διεκπεραίωση οποιονδήποτε παραγγελιών ενδεχομένως να τοποθετήσετε  βασισμένοι σε πληροφορίες του Ιστότοπου που μπορεί να περιέχει λάθη ή ανακρίβειες, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, σφάλματα, ανακρίβειες ή πληροφορίες που δεν ισχύουν πλέον όσον αφορά τιμολόγηση, αποστολή, όρους πληρωμών και πολιτικές επιστροφών.