Παράδοση & Πληρωμή

I. Παράδοση

1.1. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε 1 με 5 εργάσιμες μέρες, αναλόγως της τοποθεσίας. Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες παράδοσης του μεταφορέα “Γενική Ταχυδρομική” για να αποστείλουμε κάθε παραγγελία.
1.2. Η παράδοση γίνεται με έξοδα του πελάτη και υπολογίζεται κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Θα μπορείτε να δείτε την τελική χρέωση παράδοσης προτού οριστικοποιήσετε και επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.
1.3. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει την παραγγελία του αφού την λάβει και επιθεωρήσει, ο πελάτης εξακολουθεί να υποχρεούται να καλύψει το κόστος της αποστολής επιστροφής.
1.4. Το αντικείμενο που παραλάβατε είναι επιλέξιμο για δωρεάν επιστροφή μόνο αν κάτι είναι λάθος, κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, και μόνο μετά από περεταίρω επιθεώρηση από τον προμηθευτή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, καθώς και άρνηση παραλαβής χωρίς καλό λόγο, η χρέωση παράδοσης και προς τις δυο κατευθύνσεις χρεώνονται στον πελάτη.


ІI. Πληρωμή

2.1. Δεχόμαστε μόνο “Μετρητά κατά την Παράδοση”
2.2. Υποχρεούστε να πληρώσετε τον μεταφορέα το καθορισμένο ποσό της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου της τιμής των αγαθών καθώς και τον φόρο παράδοσης του μεταφορέα “Γενική Ταχυδρομική”). Δεν υπάρχουν άλλες πληρωμές. Όλα τα κόστη παράδοσης υποδεικνύονται κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπο.
2.3. Σχετικά με τη συλλογή δεδομένων, το Prosforamix δεν συλλέγει πληροφορίες σχετικά με πληρωμές πελατών.