Επιστροφες και εγγυηση

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα αγαθά που αγόρασε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής χωρίς να υποδείξει το λόγο, χωρίς να πληρώσει αποζημίωση ή πρόστιμο, και χωρίς να πληρώσει οποιαδήποτε άλλη χρέωση, εκτός από τα κόστη αποστολής για επιστροφή. Τα αγαθά μπορούν να επιστραφούν στον προμηθευτή μόνο με τον μεταφορέα “Γενική Ταχυδρομική” και πρέπει να αποσταλούν στα γραφεία της εταιρείας Παράδοσης στην ακόλουθη διεύθυνση: “BOULEVARD EUROPA 31 ΤΚ 1324, Sofia, Bulgaria παραλήπτης: Dynamic Express”. Η αποζημίωση ή αντικατάσταση θα διευθετηθεί αναλόγως της προτίμησης του πελάτη.

Η αποζημίωση του ποσού θα διεκπεραιωθεί εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, μόνο εάν ο πελάτης επιστρέψει τα αγαθά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα κόστη μεταφοράς για τα αγαθά που επιστρέφονται ενδέχεται να αφαιρεθούν από το ποσό επιστροφής (αν εφαρμόζεται).

Οι αποζημιώσεις γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Σε κάθε περίπτωση, η αποζημίωση για τα προϊόντα που έχουν αγορασθεί, παραδοθεί και ακολούθως επιστραφεί θα γίνεται μόνο με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα είναι στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς σημάδια χρήσης και με όλες τις ετικέτες καθώς και την αυθεντική τους συσκευασία (όχι κολλημένα και χωρίς ετικέτες μεταφορέα). Τα αγαθά θα επιθεωρηθούν από την “Prosforamix” LTD μόλις παραληφθούν.

Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ του προϊόντος που παραδόθηκε και αυτού που παραγγέλθηκε, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να το επιστρέψει στην “Prosforamix” LTD (αφού πρώτα στείλει το παράπονο του στην “Prosforamix” LTD σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στην “Ενότητα παραπόνων” και αφού λάβει επιβεβαίωση από τον προμηθευτή βάσει των προϋποθέσεων στην ίδια ενότητα.)

Ο πελάτης δεν θα επωμίζεται κόστη επιστροφής σε περίπτωση που έχει έγκυρους λόγους να τοποθετήσει παράπονο πελάτη (λόγω παραλαβής ελαττωματικού ή διαφορετικού προϊόντος για παράδειγμα).

Σε περίπτωση σφάλματος στην παραγγελία του πελάτη (λανθασμένος αριθμός καταλόγου, εμπορική επωνυμία, ποσότητα, διεύθυνση), ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την prosforamix.com μέσω e-mail ([email protected]) το αργότερο μια ώρα μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας του και πρέπει να αιτηθεί άμεση ακύρωση. Η ακύρωση του συμβολαίου θα οδηγήσει, αναλόγως περίπτωσης, σε μια ή μερικές από τις συνέπειες που παρατίθενται στην Ενότητα Ακύρωσης Παραγγελίας:

  1. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη ετοιμαστεί για αποστολή ή οι υπηρεσίες έχουν εκτελεσθεί κατά τον χρόνο παραλαβής του αιτήματος για ακύρωση, ο πελάτης δεν έχει άλλη επιλογή από το να μην αποδεχθεί την παραλαβή των προϊόντων ή υπηρεσιών ζητώντας από τον μεταφορέα να επιστρέψει αμέσως την παραγγελία και να την σημειώσει ως “Ακυρωμένη” στην σημείωση παράδοσης, χωρίς να υπογράψει το χαρτί.
  2. Σε κάθε περίπτωση, η αποζημίωση των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί, παραδοθεί και ακολούθως επιστραφεί, θα γίνεται μόνο μετά από επιθεώρηση και επιβεβαίωση πως είναι ακέραια και στην αρχική τους κατάσταση (χωρίς ίχνη χρήσης).

Με τον όρο “προϊόν”, η Prosforamix αναφέρεται και στο ίδιο το προϊόν και στη συσκευασία του. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η συσκευασία του να έχει σκισίματα, κολλήματα ή ετικέτες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

  1. Το προϊόν το οποίο επιστρέφεται πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, χωρίς ίχνη χρήσης ή ζημιές της εμπορικής εμφάνισης των αγαθών.
  2. Το δικαίωμα σε απόσυρση και επιστροφή αγαθών δεν εφαρμόζεται σε ωτοασπίδες καθώς και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με προσωπική υγιεινή ή την υγεία.

Παράπονο Πελάτη

Το παράπονο πελάτη εγκρίνεται όταν ο πελάτης πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Χρειάζεται να επισυνάψει μια σαρωμένη εικόνα/αντίγραφο του εγγράφου που εκδόθηκε κατά την πληρωμή του προϊόντος. Όταν τα αγαθά παραδίδονται με τον μεταφορέα “CoriersName” με επιλογή “Μετρητά κατά την παράδοση”, αυτή είναι η απόδειξη που δίνεται κατά την παράδοση.
  2. Αφού ο πελάτης συμπληρώσει αυτή την ηλεκτρονική φόρμα, θα δημιουργηθεί ένα αρχείο σε μορφή PDF το οποίο χρειάζεται να εκτυπωθεί και να υπογραφεί.
  3. Χρειάζεται να αποστείλει ένα e-mail στο [email protected] με την σαρωμένη εικόνα/αντίγραφο του υπογραμμένου εγγράφου PDF μαζί με ένα σαρωμένο αντίγραφο/φωτογραφία της απόδειξης πληρωμής που έλαβε από τον μεταφορέα.
  4. Με δικό του κόστος, ο πελάτης επιστρέφει τα αγαθά που αγόρασε πίσω στον προμηθευτή “Prosforamix” LTD στην ακόλουθη διεύθυνση: “BOULEVARD EUROPA 31 ΤΚ 1324, Sofia, Bulgaria παραλήπτης: Dynamic Express”
  5. Μόνο μετά από ορθά εκπληρωμένες προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις στις ενότητες 1, 2, 3, 4 που δηλώνονται πιο πάνω, θα γίνεται αποδεκτό το παράπονο και θα προωθείται η αποζημίωση στο IBAN που παρέχει ο πελάτης στη φόρμα που επισημαίνεται πιο πάνω.

Η Prosforamix διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παράπονα πελάτη που δεν πετυχαίνουν συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται πιο πάνω.


Εγγύηση

Πελάτες που καλύπτονται από Εγγύηση μπορούν να επωφεληθούν από οποιαδήποτε από τις ακόλουθες επιλογές:

Ελαττωματικό αντικείμενο

Αν το τεμάχιό σας αφιχθεί κατεστραμμένο ή δεν λειτουργεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών μας και μπορείτε να διεκδικήσετε το προϊόν σας ως κατεστραμμένο κατά την άφιξη, ελαττωματικό κατά την άφιξη ή/και με ζημιά κατά την άφιξη (DOA) εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Αφού επιστρέψετε το προϊόν στη διεύθυνση που παρέχεται από την Υποστήριξη Πελατών μας, μπορούμε να σας στείλουμε ένα νέο τεμάχιο χωρίς χρέωση.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα αίτημα DOA, οι Πελάτες οφείλουν να κάνουν τα ακόλουθα:

  • Να επικοινωνήσουν με την Υποστήριξη Πελατών μας σε λιγότερο από 7 μέρες από την παράδοση.
  • Να στείλουν μια καθαρή φωτογραφία ή βίντεο από το προϊόν με ζημιά ή ελάττωμα και τη συσκευασία αποστολής.
  • Αποστολή αποδεικτικού πληρωμής/απόδειξης του αποστολέα.
  • Οι επιστροφές προϊόντων πρέπει να γίνονται με μια από τις αποδεκτές μεθόδους αποστολής – η Υποστήριξη Πελατών μας μπορεί να σας παρέχει επιπρόσθετα στοιχεία.
  • Αφού παραλάβουμε το προϊόν και επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, θα σας στείλουμε ένα νέο προϊόν και το κόστος επιστροφής θα σας αποζημιωθεί βάσει μιας έγκυρης απόδειξης επιστροφής. Παρόλα αυτά, εάν η τεχνική μας ομάδα αξιολογήσει πως το τεμάχιο δεν είναι DOA, δεν θα είμαστε σε θέση να σας αποζημιώσουμε για το κόστος επιστροφής.

Εγγύηση επιδιόρθωσης

Η προκαθορισμένη περίοδος εγγύησης είναι 6 μήνες αρχίζοντας από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, κατά τη διάρκεια των οποίων είστε δικαιούχος για δωρεάν επιδιόρθωση. Κάθε δωρεάν επιδιόρθωση χρειάζεται να επιβεβαιωθεί από τον κατασκευαστή.

Για να είναι δικαιούχοι για τους 6 μήνες Εγγύηση Επιδιόρθωσης, οι Πελάτες οφείλουν να κάνουν τα ακόλουθα:

  • Επικοινωνία με την Υποστήριξη Πελατών μας όχι αργότερα από 6 μήνες μετά την παράδοση.
  • Τα προϊόντα που διεκδικείτε δεν πρέπει να φέρουν ορατά σπασίματα ή ζημιά από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία, δεν πρέπει να έχουν ανοιχθεί, τροποποιηθεί ή γδαρθεί, δεν πρέπει να έχει επιχειρηθεί η διόρθωσή τους και πρέπει να επιστραφούν μαζί με την αρχική τους συσκευασία και όλα τα μέρη και αξεσουάρ που συνόδευαν το προϊόν κατά την αγορά του. Εάν ο Πελάτης έχει προκαλέσει ζημιά/κακομεταχειριστεί το προϊόν/προϊόντα, τότε δεν θα είναι δικαιούχος για δωρεάν επιδιόρθωση, παρόλα αυτά οι Πελάτες μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν με δικά τους έξοδα και να πληρώσουν ένα αντίτιμο για την επιδιόρθωση. Σε τέτοια περίπτωση, το κόστος επιστροφής θα βαραίνει τον Πελάτη.
  • Το αποδεικτικό πληρωμής/απόδειξη του μεταφορέα είναι απαραίτητο για να είναι έγκυρο το αίτημα.
  • Οι επιστροφές προϊόντων πρέπει να γίνονται μέσω μιας από τις μεθόδους αποστολής που αποδεχόμαστε – η Υποστήριξη Πελατών μας μπορεί να σας παρέχει περισσότερα στοιχεία.
  • Οι πελάτες οφείλουν να πληρώσουν το κόστος αποστολής για να επιστρέψουν το τεμάχιο, ενώ εμείς θα καλύψουμε το κόστος αποστολής για να επιστραφεί το επιδιορθωμένο τεμάχιο πίσω στον Πελάτη.

Προτού επιστρέψετε το αντικείμενο, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του προϊόντος για αντιμετώπιση προβλημάτων, μέρος των οδηγιών χρήσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος ή/και στον ιστότοπο μας.

Ελαττωματικό αντικείμενο

Εγγύηση επιδιόρθωσης

Προτού επιστρέψετε το αντικείμενο, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του προϊόντος για αντιμετώπιση προβλημάτων, μέρος των οδηγιών χρήσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος ή/και στον ιστότοπο μας.


Παράπονα

Ο Ιστότοπος αυτός παίρνει στα σοβαρά κάθε ανατροφοδότηση και σκοπεύει να χειρίζεται τα παράπονα όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται.

Για παράπονα σχετικά με παραγγελίες που τοποθετήθηκαν μέσου του Ιστότοπου παρακαλούμε στείλτε email στην Υποστήριξη Πελατών μας μέσω των στοιχείων που διατίθενται στην αντίστοιχη σελίδα Επικοινωνίας. Για να μας βοηθήσετε κατά το χειρισμό του παραπόνου σας, παρακαλούμε παραθέστε λεπτομερώς το παράπονο από κάθε άποψη, τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας

    ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ

    (αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων)


    Προς „ProsforaMIX“ LTD,
    Manastirski Livadi Zapad, ulitsa Byalo pole 17, 1618 Sofia, Bulgaria



    Όνομα προϊόντος:*


    Αρ. Παραγγελίας:*


    Ημερομηνία Παραγγελίας:*


    Ημερομηνία Παράδοσης:*


    Όνομα Πελάτη:*


    Αριθμός Τηλεφώνου Πελάτη:*


    Λόγος επιστροφής:*


    Αιτούμαι:*


    IBAN (σε περίπτωση που αιτήστε επιστροφή χρημάτων):

    SWIFT/BIC:


    Ημερομηνία:*


    Αποτελεί νόμιμο δικαίωμα του καταναλωτή να επιστρέψει τα αγαθά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης χωρίς να παρέχει κανένα λόγο, χωρίς να πληρώσει κανένα πρόστιμο ή αποζημίωση, καθώς επίσης χωρίς να του επιβληθούν οποιεσδήποτε χρεώσεις, εκτός από την αποστολή επιστροφής στον αποστολέα.


    Διεύθυνση επιστροφής προϊόντος: Γενική Ταχυδρομική - BOULEVARD EUROPA 31 ΤΚ 1324, Sofia, Bulgaria παραλήπτης: Dynamic Express